Telefon
87 406 700
E-mail
post@alboa.dk
 

ALBOA inside er beboernes blad - dit beboerblad - og vi vil gerne have, at du er med til at sætte dit præg på bladet. Bladet udkommer fire gange om året.

Sker der noget spændende i din afdeling, oplever du noget der kunne være interessant for andre beboere - så skriv en lille historie til bladet. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende billeder med.
Hvis du er interesseret i at deltage i redaktionen som frivillig og ulønnet journalist, er du velkommen til at rette henvendelse til redaktionen og prøve at deltage i et par redaktionsmøder for at se - om det er noget for dig. Vi vil selvfølgelig gerne have din historie elektronisk, men håndskrevet er også fint, bare vi kan læse det.

Billeder:  Vi vil meget gerne have billeder som passer til din historie. Billederne skal være i højeste opløsning hvis de er digitale, dårlige billeder fra en mobiltelefon kan sjældent bruges - men lad os se på dem.
Hvis du har tegninger,  papirbilleder, dias, negativer el.l. så ring til redaktionssekretær Martin Krabbe på nedenstående tlf. nr. så finder vi også ud af det.
 

Bytteannonce:  Hvis du ønsker at bytte bolig, er det muligt at indrykke en bytte annonce i ALBOA inside. Du kan læse mere om byttereglerne samt hente og udfylde bytte annonce her  

Inside # 4-2019:    Udkommer den 23. september 2019
Inside # 5-2019:    Udkommer den 11. november 2019
Inside # 6-2019:    Udkommer den 16. december 2019.


 


Hent ALBOA Inside # 1, 2 og 3 - 2019 hér - (Bemærk venligst at filerne fylder ca. 5 MB)

 

     
        # 1        # 2        # 3      

Du kan hente alle tidligere udgivne blade i "Bladarkivet" til højre.