Telefon
87 406 700
E-mail
post@alboa.dk
 

                                                                                                                                                       

Deltag gratis som beboer

Som beboer i ALBOA har du mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, som vi udbyder - vi kalder det for ALBOA+.

Arrangementerne kan f.eks. være en rundvisning på ARoS, en byvandring, et besøg hos en lokal erhvervsvirksomhed, eller et foredrag med en aktuel foredragsholder - mulighederne er mange.
Arrangementerne er i de fleste tilfælde gratis og kun for beboere i ALBOA.

Tilmelding til arrangementerne kan kun ske her på hjemmesiden. Har man ikke mulighed for at benytte internettet - kan man henvende sig til afdelingens ejendomsfunktionær - i dennes kontortid, så vil han/hun hjælpe med at booke plads.

Der er et begrænset antal billetter til hvert arrangement. Vi har selvfølgelig en klar forventning om, at du deltager, når du har tilmeldt dig. Du optager jo pladsen for en anden, som ellers gerne ville have været med.

Derfor er det også meget vigtigt, at du framelder dig så hurtigt som muligt hvis du bliver forhindret i at deltage - så en anden beboer har mulighed for at få din plads.
Når du tilmelder dig sender vi dig en kvitteringsmail - heri finder du en ”frameldskode”, og et link til hjemmesiden - det skal du bruge vil framelde dig.
 

Betingelser for deltagelse

Vore arrangementer er kun for beboere i ALBOA, og du kan almindeligvis maksimalt tilmelde 2 personer per husstand og minimum én af personerne skal være voksen (18+).

 

Framelding - jeg kan ikke komme alligevel!


Bliver du forhindret i at møde til et arrangement, du har tilmeldt dig, så husk at melde fra. Gerne i så god tid som muligt. På den måde kan en anden kan få glæde af din plads.

Når du tilmelder dig, sender vi dig en kvitteringsmail - heri finder du en ”frameldskode” og et link til hjemmesiden, hvor du kan framelde dig.

 

Hvad bør du vide om arrangementer i ALBOA?


Tilmeldingen til arrangementerne er kun åben i en begrænset periode, eller så længe der er ledige pladser. Så hold øje med tilmeldingsfristen, hvis du finder et arrangement, du gerne vil deltage i. Tilmeldingen foregår efter først til mølle-princippet. Det vil sige, at du kun kan få plads på de forskellige arrangementer, hvis der er ledige pladser. De som tilmelder sig først, har i sagens natur størst chance for at komme med.

Er arrangementet helt, booket lukker tilmeldingen automatisk, men hvis nogen melder fra - inden fristens udløb, åbner tilmeldingsmuligheden igen - så hold øje med det.

 

Når du ankommer til et arrangement

Til alle arrangementer vil der være en person fra ALBOA, som tager imod og registrerer deltagerne. Henvend dig til personen og oplys dit navn, så bliver du krydset af på listen og kan deltage.

Har du spørgsmål til arrangementerne, eller har du et godt forslag til et fremtidig arrangement, kan du kontakte os på e-mailadressen: plus@alboa.dk

Vi glæder os til at se dig til vores arrangementer!