Telefon
87 406 700
E-mail
post@alboa.dk
 

Cookie- og privatlivspolitik

 

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Brug af personoplysninger

 

Omfatter hjemmesiderne:

www.alboa.dk

geckoevent.dk - til arrangementer i ALBOA

 

1. Ejer oplysninger

ALBOA Almen Boligorganisation Aarhus

Vestergårdsvej 15 // 8260 Viby J

Telefon: 87 406 700 // post@alboa.dk

CVR: 9462518

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende den.

Vi bruger kun funktionscookies, dvs. cookies der får siden til at virke - husker at du er logget ind, hvilken afdeling du har valgt

og den slags. Vi gemmer ikke trackingcookies, der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde

virus. Vi indsamler ikke cookiedata mhb. på at videresælge eller tjene penge på det.

 

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Slet cookies på Microsoft Internet Explorer

Slet cookies på Google Chrome browser

Slet cookies på Safari browser - iPad, iPhone m.v.
 

Men vent - måske bør du ikke slette dine cookies?

Når du sletter dine cookies, mister du værdifuld information og gør din færden på hjemmesiden langsommere og mere besværlig.

 

Flere funktioner på vores hjemmeside er afhængige af brugen af cookies, og flere ting vil have begrænset funktionalitet eller ikke virke uden cookies aktiveret.

 

Mange sletter cookies for at rydde deres søgehistorik eller skjule hvilke sider, de har besøgt, men her er det faktisk nemmere blot at skifte til Private Browsing og bevare fordelene ved cookies, der sikrer at dine præferencer huskes fra gang til gang.

 

Private browsing i Microsoft Internet Explorer (Ctrl+Shift+P)

Private browsing i Safari på iPhone, iPad, or iPod touch

Private browsing i Chrome (Ctrl+Shift+N)

 

4. Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved registrering og tilmelding til arrangementer eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefonnumre. Personoplysninger bruges til at gennemføre det arrangement som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med - oplysningerne slettes senest to uger efter et arrangement er gennemført. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med

mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

 

Opbevaring af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos vores hostingpartner, og sikkerhedsforanstaltningerne kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet.

 

Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Som nævnt, de oplysninger du indtaster i forbindelse med arrangementer slettes senest 14 efter arrangementets gennemførelse.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.

 

Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. 

 

Klage indgives til Datatilsynet.

 

Sidst opdateret 13. juni 2018