Aktuelt

ALBOA fik besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus

En af dem, der tog i mod tilbuddet, var 46-årige Rasmus Andersen, der er varmemester i ALBOAs afdeling i Søndervangen, og som var meget tilfreds med den ”rullende” rådgivning.  

 

”Jeg loggede ind på min pensionskonto sammen med pensionsrådgiveren. Her fik jeg et fint overblik over, hvor meget jeg har stående på opsparingen og de forsikringer, som er en del af pensionsordningen,” fortæller Rasmus Andersen.

 

Han er tillidsrepræsentant i for kollegaerne i ALBOA og tjekker selv pensionsopsparingen 3-4 gange årligt via PensionDanmarks app, men busbesøget gjorde ham også opmærksom på, at man kan justere i de forsikringer, som også er tilknyttet pensionsordningen – blandt andet ved død og kritisk sygdom.

 

”Det er en god ide, at pensionsselskabet på den måde kommer ud til os. Det gør det nemt for mig og kollegaerne at få styr på pensionen,” siger Rasmus Andersen.” 

 

Også for ALBOA administrationschef, Betina Højmark, giver det rigtig god mening at få besøg af PensionDanmarks rådgivningsbus.

 

”Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere er godt informerede om mulighederne i deres pensionsordning. Men vi ved også, at det kan være svært for dem at få prioriteret tiden til det. Derfor er det super god service for os, at PensionDanmark kommer ud til os med bussen. Det gør det nemt for medarbejderne at få tjekket op på pensionen, og det er med til at give dem tryghed.”