Job i ALBOA

Job i ALBOA

Søger du nye udfordringer?

Så kan det være at et job i ALBOA er noget for dig. Vi søger indimellem efter nye kollegaer indenfor mange forskellige grupper.

 

I administrationen har vi både administrative medarbejdere og medarbejdere, som arbejder med drift og vedligeholdelse af vores boliger og bygninger.

I afdelingerne har vi ejendomsfunktionærerne som typisk har en baggrund som ejendomsserviceteknikker, håndværker eller inden for det grønne område.

Vi har også boligsociale medarbejdere ude i områderne og så har vi elever – vi har elever indenfor kontorfaget og ejendomsfunktionærfaget.

Uopfordrede ansøgninger via ALBOAs jobagent

 

Vi søger ofte efter en ny kollega via et opslået stillingsopslag, men du har også mulighed for at melde dig til vores jobagent, hvor du kan uploade din ansøgning og CV og kan blive kontaktet, hvis vi har noget som matcher dine ønsker eller vi ønsker at kontakte dig direkte omkring et aktuelt job, som ikke sker via et opslag – det kan være et vikariat eller en tidsbegrænset stilling som sommerafløser i en afdeling/et område.

 

Vi tager ikke imod ansøgninger på mail, men henviser til at bruge denne side. Det gør vi for at sikre at din ansøgning er synlig for dem, som skal ansætte og for at sikre, at dine oplysninger bliver opbevaret og behandlet i henhold til vores persondatapolitik.   

Ansættelsesprocessen

Læs om ALBOAs ansættelsesproces her.

Kontakt os gerne

Hvis du har spørgsmål omkring et job i ALBOA og du ikke har fundet svar på denne side, så er du velkommen til at kontakte vores HR-konsulent på meh@alboa.dk.