Telefon
87 406 700
E-mail
post@alboa.dk
 

Ny direktør i ALBOA

Svend Erik Møller er fra 15. Januar 2017 ny administrerende direktør for Aarhus' næststørste boligorganisation, ALBOA.
Ny direktør i ALBOA

ALBOA får ny administrerende direktør: Svend Erik Møller, 61 år, som har en lang karriere som kommunaldirektør i Hadsten og Tønder Kommune. Svend Erik Møller får fra 15. januar 2017 det overordnede ansvar for 125 medarbejdere samt de godt 7000 boliger, som ALBOA administrerer.
 
Svend Erik Møller fylder hullet efter Jens Peter Hegelund Jensen, som forlod direktørpladsen d. 1. december 2016 for at blive kommunaldirektør i Ringkøbing-Skjern Kommune.

”Der er sket mange ting i ALBOA på kort tid, og vi er inde i en spændende udvikling. Med Svend Erik Møller har vi nu fundet den erfarne og solide styrmand, som kvalificeret kan lede ALBOA ind i fremtiden. Fra sit kommunale virke har Svend stor erfaring med både personaleledelse og økonomistyring - og ud fra vores samtaler kan jeg slå fast, at vi med Svend også får en mand, der kan bidrage til at udvikle ALBOA i fremtiden. Vi glæder os til samarbejdet,” siger formand for ALBOA’s bestyrelse, Michael Korsholm.
 
Svend Erik Møller har senest været ansat som kommunaldirektør i Tønder Kommune. Tidligere har han også været kontorchef i Aarhus Kommune og i en periode haft direktøransvar i Falck. Svend Erik Møller er uddannet Cand. mag. i samfundsfag og historie fra Aarhus Universitet og er HD i finansiering fra Handelshøjskolen.
 
”Jeg ser frem til at begynde arbejdet i ALBOA. Jeg håber, at jeg med min erfaring kan bidrage med viden og ideer om ledelse, sociale indsatser og nærdemokrati. Og så glæder jeg mig til at være med til at udvikle boligforening, boligområder og beboerdemokrati,” siger Svend Erik Møller.
 
 
For yderligere oplysninger kontakt ALBOA’s formand. Michael Korsholm (4018 7472), eller kommende direktør, Svend Erik Møller (2494 0505).

Tilbage til Nyheder Skrevet den 22/12-2016

 

Nyheder

Opsig din bolig digitalt
Forgriber sig på lejernes penge
Dahl på Hack - nu i ALBOA
Intim Ester Brohus i Tranbjerg
Ester Brohus live i ALBOA