Telefon
87 406 700
E-mail
post@alboa.dk
 

Ester Brohus live i ALBOA

ALBOA lægger lokaler til et helt nyt initiativ. Det sker når Ester Brohus giver ”hjemmekoncerter” i uge 6. 2018. Der bliver god tid til at opleve musikken helt tæt på, men også til at få sig en snak med sangeren og guitaristen om hendes karriere, musik og erfaringer i det hele taget.
Ester Brohus live i ALBOA

Initiativet er taget af boligforeningerne i Aarhus, der i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger nu igangsætter et forsøg med at benytte beboerhusene som lokale kulturhuse. En kontakt til ROSA/SPOT-sekretariatet, der har kontakter til alle dele af musiklivet, har betydet, at man i fællesskab har fundet frem til en model, der nu skal afprøves:

Til februar spiller Ester Brohus og hendes guitarist Mikkel Bøggild under titlen ”Musik på hjemmebanen” fire koncerter hos ALBOA i Tranbjergparken og Råhøjparken i Stavtrup samt hos Boligkontoret Aarhus’ afdelinger i Reginehøj og Frydenlund. Det er beboerlokaler med plads til 60-70 tilskuere, hvor beboere, naboer og øvrige interesserede for en beskeden entré kan komme til dette specielle møde med sangeren.

 – Jeg glæder mig til at komme ud og spille for folk lokalt, siger Ester Brohus om ideen: – Vi kan godt lide de små rammer, hvor man kommer tæt på hinanden, kan være fælles om musikken og kan stille spørgsmål. Folk har tit spørgsmål ud fra det, jeg fortæller – eller ud fra det sangene handler om. Country er almindelige menneskers musik, med små historier som kan betyde meget for den enkelte. Jeg elsker at bruge mit liv og mig selv på den måde, og vil bare være ekstra glad, hvis jeg kan medvirke til at skabe mere sammenhold lokalt, siger Ester Brohus, der udgiver albummet ”Heart of the Country” 26. januar og fortæller at flere af de nye sange vil indgå i koncerterne. 


Billetterne koster kun kr. 25,- og kan bestilles her:

Tranbjergparkens selskabslokale - onsdag den 7. februar 2018 kl. 19.30

Køb billet her  eller hent dem her: Torvevænget 82, 8310 Tranbjerg - Tlf. 40 31 81 95


Råhøjparkens selskabslokale, Stavtrup - torsdag den 8. februar 2018 kl. 19.30

Køb billet her eller hent dem her: Varmemesterkontoret Råhøjparken 228, 8260 Viby J 87 406 847


Læs artikel i Jyllands-Posten her

 

 

 

 

Tilbage til Nyheder Skrevet den 01/02-2018

 

Nyheder

Affald og genbrug
Nye vedtægter for ALBOA
Pensionistfest med kavalergang
Kærgårdsparken vil renovere for 110 mill. kr.
Ja til afdelingsammenlægning og renovering i to Vibyafdelinger